Leonardo AI Training Courses

Leonardo AI Training Courses

Онлайн или на място, ръководени от инструктори обучителни курсове на живо по Leonardo AI демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да използвате Leonardo AI за създаване на сложно визуално съдържание и реалистични говорещи портрети. Обучението на Leonardo AI се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Oтзиви от потребители

★★★★★
★★★★★

Leonardo AI Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
Leonardo AI е мощен, задвижван от AI генератор на текст към изображение. Може да бъде от полза в различни области, включително изкуство, дизайн, реклама и развлечения.Това водено от инструктор обучение на живо (онлайн или на място) е насочено към дигитални художници и ентусиасти на AI, които желаят да използват Leonardo AI за създаване на сложно визуално съдържание и реалистични говорещи портрети.До края на това обучение участниците ще могат:
  Генерирайте зашеметяващи изображения с помощта на Leonardo AI. Обучете набори от данни за вашите собствени модели и експериментирайте със съществуващи фино настроени модели на Leonardo AI. Провеждане на генериране на изображение към изображение и генериране на сложни подкани. Използвайте AI canvas, за да комбинирате изображения и да добавите фон към Leonardo AI. Създавайте говорещи портрети с помощта на D-ID.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и практика. Практическо внедряване в лабораторна среда на живо.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля свържете се с нас, за да уговорим.

Last Updated:

Online Leonardo AI courses, Weekend Leonardo AI courses, Evening Leonardo AI training, Leonardo AI boot camp, Leonardo AI instructor-led, Weekend Leonardo AI training, Evening Leonardo AI courses, Leonardo AI coaching, Leonardo AI instructor, Leonardo AI trainer, Leonardo AI training courses, Leonardo AI classes, Leonardo AI on-site, Leonardo AI private courses, Leonardo AI one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions