Linux Kernel Training Courses

Linux Kernel Training Courses

Онлайн или на място, ръководени от инструктор курсове за обучение на Linux ядро на живо демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да използвате основната механика на операционните системи Linux с ядрото на Linux. Обучението за ядрото на Linux се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Linux Kernel Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
Linux Кернел е отворен код, монолитна ядрена операционна система, която е в сърцето на семейството Linux на операционните системи. Използвайки Linux Kernel, потребителите могат да управляват и управляват LinuxFile системата, да извършват поддръжка на сървъра и др. Това обучение, ръководено от инструктори, на живо (онлайн или онлайн) е насочено към системни администратори, които искат да овладеят системата администрация за Linux Кернел. В края на обучението участниците ще могат да:
  Разбиране на основните механизми на Linux операционните системи като системни администратори. Управление на стартиращи зарядни устройства, системна инициализация и системно записване. Преодоляване на грешките в инсталацията, като стартирате към извънредни цели.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online Linux Kernel courses, Weekend Linux Kernel courses, Evening Linux Kernel training, Linux Kernel boot camp, Linux Kernel instructor-led, Weekend Linux Kernel training, Evening Linux Kernel courses, Linux Kernel coaching, Linux Kernel instructor, Linux Kernel trainer, Linux Kernel training courses, Linux Kernel classes, Linux Kernel on-site, Linux Kernel private courses, Linux Kernel one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions