Midjourney Training Courses

Midjourney Training Courses

Онлайн или на място, ръководени от инструктор курсове за обучение на живо Midjourney демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да използвате Midjourney за генериране на изображения за различни цели. Обучението Midjourney се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Oтзиви от потребители

★★★★★
★★★★★

Midjourney Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
Midjourney е базирана на AI програма и услуга, която генерира изображения от описания на естествен език или „подкани“.Това водено от инструктор обучение на живо (онлайн или на място) е насочено към дигитални художници и ентусиасти на AI, които желаят да използват Midjourney за генериране на изображения за различни цели, като реклама, изкуство и дизайн.До края на това обучение участниците ще могат:
  Разберете основите на Midjourney и как работи. Използвайте Midjourney, за да генерирате изображения от описания на естествен език. Настройте фино Midjourney моделите, за да генерирате персонализирани изображения. Внедрете Midjourney в техния работен процес за създаване на изображения.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и практика. Практическо внедряване в лабораторна среда на живо.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля свържете се с нас, за да уговорим.

Last Updated:

Online Midjourney courses, Weekend Midjourney courses, Evening Midjourney training, Midjourney boot camp, Midjourney instructor-led, Weekend Midjourney training, Evening Midjourney courses, Midjourney coaching, Midjourney instructor, Midjourney trainer, Midjourney training courses, Midjourney classes, Midjourney on-site, Midjourney private courses, Midjourney one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions