ML Kit Training Courses

ML Kit Training Courses

Онлайн или на място, ръководени от инструктори обучителни курсове на живо по ML Kit демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да използвате ML Kit за изграждане на модели за машинно обучение, които са оптимизирани за обработка на мобилни устройства. Обучението с ML Kit се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. ML Kit е известен още като Google ML Kit. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

ML Kit Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
ML Kit е мобилен SDK, предоставен от Google за интегриране на технологии за машинно обучение в приложения за Android и iOS. Той включва използваеми API за сканиране на баркод, разпознаване на лица, етикетиране на изображения, откриване и проследяване на обекти, разпознаване на текст, преводи и други функции за визуална и езикова обработка.Това водено от инструктор обучение на живо (онлайн или на място) е насочено към разработчици, които желаят да използват ML Kit на Google за изграждане на модели за машинно обучение, които са оптимизирани за обработка на мобилни устройства.До края на това обучение участниците ще могат:
  Настройте необходимата среда за разработка, за да започнете да разработвате функции за машинно обучение за мобилни приложения. Интегрирайте нови технологии за машинно обучение в приложения за Android и iOS, като използвате ML Kit API. Подобрете и оптимизирайте съществуващите приложения с помощта на ML Kit SDK за обработка и внедряване на устройството.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и практика. Практическо внедряване в лабораторна среда на живо.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля свържете се с нас, за да уговорим.

Last Updated:

Online ML Kit courses, Weekend ML Kit courses, Evening ML Kit training, ML Kit boot camp, ML Kit instructor-led, Weekend ML Kit training, Evening ML Kit courses, ML Kit coaching, ML Kit instructor, ML Kit trainer, ML Kit training courses, ML Kit classes, ML Kit on-site, ML Kit private courses, ML Kit one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions