MongoDB Atlas Training Courses

MongoDB Atlas Training Courses

Онлайн или на място, водени от инструктори обучителни курсове на живо MongoDB Atlas демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да използвате MongoDB Atlas за стартиране, внедряване и управление на бази данни в мащаб чрез автоматизация и опростени конфигурации. Обучението на MongoDB Atlas се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

MongoDB Atlas Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
Atlas е мулти-облачна база данни като услуга (DBaaS) платформа. Той улеснява настройката, експлоатацията и управлението на MongoDB разпространението в облака. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към разработчици и sysadmins, които искат да използват MongoDB Atlas, за да изпълняват, разпространяват и управляват бази данни в мащаб чрез автоматизация и опростени конфигурации. В края на обучението участниците ще могат да:
  Настройка, конфигуриране и достъп до кластера MongoDB Atlas. Разберете характеристиките, архитектурата и предимствата на MongoDB Атлас. Научете как да импортирате/експортирате, запитвате и манипулирате данните в MongoDB Atlas. Използвайте Atlas APIs, за да автоматизирате операциите и администрацията на базата данни. Използвайте най-добрите практики в управлението и скалирането MongoDB разпространения.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online MongoDB Atlas courses, Weekend MongoDB Atlas courses, Evening MongoDB Atlas training, MongoDB Atlas boot camp, MongoDB Atlas instructor-led, Weekend MongoDB Atlas training, Evening MongoDB Atlas courses, MongoDB Atlas coaching, MongoDB Atlas instructor, MongoDB Atlas trainer, MongoDB Atlas training courses, MongoDB Atlas classes, MongoDB Atlas on-site, MongoDB Atlas private courses, MongoDB Atlas one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions