OpenShift Training Courses

OpenShift Training Courses

Local instructor-led live OpenShift training courses in България.

Oтзиви от потребители

★★★★★
★★★★★

OpenShift Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
35 hours
In this instructor-led, live training in България, participants will learn how to manage Red Hat OpenShift Container Platform. By the end of this training, participants will be able to:
 • Create, configure, manage, and troubleshoot OpenShift clusters.
 • Deploy containerized applications on-premise, in public cloud or on a hosted cloud.
 • Secure OpenShift Container Platform
 • Monitor and gather metrics.
 • Manage storage.
35 hours
In this instructor-led, live training in България, participants will learn how to use OpenShift Container Platform to deploy containerized applications. By the end of this training, participants will be able to:
 • Create and configure an OpenShift setup.
 • Quickly deploy applications on-premise, in public cloud or on a hosted cloud.
21 hours
OKD е платформа за разработка на приложения за разпространение на контейнерирани приложения с помощта на Kubernetes. OKD е основата на кода, върху която се изграждат Red Hat OpenShift Online и Red Hat OpenShift Container Platform. В това обучение, ръководено от инструктори, учениците ще научат как да инсталирате, конфигурирате и управлявате OKD навреме или в облака. В края на обучението участниците ще могат да:
  Създаване, конфигуриране, управление и решаване на проблеми на кластер OKD. Безопасно е OKD. Използвайте контейнерни приложения на OKD. Мониторинг на изпълнението на приложение, работещо в OKD. Управление на съхранението на данни. Бързо въвеждане на приложения навреме или в публичен облак като AWS.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  Този курс се основава на OKD (Origin Kubernetes Distribution). За да персонализирате курса или да поискате обучение по различна версия на OpenShift (например OpenShift Платформа за контейнери 3 или OpenShift Платформа за контейнери 4), моля, свържете се с нас, за да организирате.
21 hours
OKD е платформа за разработка на приложения за разпространение на контейнерирани приложения с помощта на Kubernetes. OKD е основата на кода, върху която се изграждат Red Hat OpenShift Online и Red Hat OpenShift Container Platform. В този инструктор ръководен, на живо обучение (онсайт или дистанционно), участниците ще се научат да създават, актуализират и поддържат контейнерирани приложения с помощта на OKD. В края на обучението участниците ще могат да:
  Разпръскване на контейнерно уеб приложение към кластер OKD на първо място или в облака. Автоматизиране на част от тръбопровода за доставка на софтуер. Прилагайте принципите на DevOps философията, за да се гарантира непрекъснато предоставяне на заявление.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  Този курс се основава на OKD (Origin Kubernetes Distribution). За да персонализирате курса или да поискате обучение на различна версия на OpenShift (например OpenShift Container Platform 3 или OpenShift Container Platform 4), моля, свържете се с нас, за да организирате.
35 hours
In this instructor-led, live training in България (online or onsite), participants will learn how to install, configure, and manage OpenShift Container Platform v4. By the end of this training, participants will be able to:
 • Undersand OCI (Open Containers Initiative) and its implications for using container enginees such as Docker in OpenShift.
 • Understand the relationship between the different versions of OpenShift (OKP, OpenShift Container Platform, Red Hat OpenShift, etc.).
 • Create, configure, manage, and troubleshoot an OpenShift cluster.
 • Implement Openshift's self-manage capabilities to improve platform stability and consistency.
 • Secure OpenShift Container Platform.
 • Monitor and gather metrics.
 • Manage storage.
 • Upgrade an OpenShift Container Platform 3 cluster to OpenShift Container Platform 4.
35 hours
In this instructor-led, live training in България (online or onsite), participants will learn how to create, update, and maintain applications using OpenShift Container Platform. By the end of this training, participants will be able to:
 • Undersand OCI (Open Containers Initiative) and its implications for using container enginees such as Docker in OpenShift.
 • Understand the relationship between the different versions of OpenShift (OKP, OpenShift Container Platform, Red Hat OpenShift, etc.)
 • Automate the software delivery pipeline.
 • Apply DevOps principles to deliver software continuously.
14 hours
Jenkins е сървър за автоматизация с отворен източник за непрекъсната интеграция и непрекъсната доставка (CI/CD). OpenShift е платформа за контейнериране за управление на инфраструктура в облака или на място. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към DevOps инженери, които искат да използват OpenShift и Jenkins за изграждане, внедряване и управление на приложения, базирани на контейнери. В края на обучението участниците ще могат да:
  Изградете Jenkins тръби в OpenShift. Автоматизиране на управлението на жизнения цикъл за контейнерни приложения и кластерна инфраструктура. Организира разпространението на CI/CD тръбопроводи.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.
28 hours
Kubeflow е рамка за изпълнение на Machine Learning работно натоварване на Kubernetes. TensorFlow е една от най-популярните библиотеки за машинно обучение. Kubernetes е оркестрационна платформа за управление на контейнерни приложения. OpenShift е платформа за разработка на приложения в облака, която използва Docker контейнери, организирани и управлявани от Kubernetes, на основание на Red Hat Enterprise Linux. Това обучение, ръководено от инструктори, на живо (онлайн или онлайн) е насочено към инженери, които искат да разпределят Machine Learning работно натоварване в OpenShift на предварително или хибридно облак.
  В края на обучението участниците ще могат да: Върху него се издига и се издига и се издига и се издига и се издига. Използвайте OpenShift за опростяване на работата на инициализиране на Kubernetes кластер. Създаване и внедряване на тръбопровод Kubernetes за автоматизиране и управление на ML модели в производството. Тренирайте и разпространявайте TensorFlow ML модели на няколко GPU и машини, които работят паралелно. Обърнете се към публични услуги в облака (напр. услуги на AWS) отвътре OpenShift, за да разширите приложение за ML.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online OpenShift courses, Weekend OpenShift courses, Evening OpenShift training, OpenShift boot camp, OpenShift instructor-led, Weekend OpenShift training, Evening OpenShift courses, OpenShift coaching, OpenShift instructor, OpenShift trainer, OpenShift training courses, OpenShift classes, OpenShift on-site, OpenShift private courses, OpenShift one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions