OpenVINO Training Courses

OpenVINO Training Courses

Онлайн или на място, ръководени от инструктор курсове на живо за OpenVINO демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да използвате инструментариума OpenVINO за оптимизиране на модели за дълбоко обучение на хардуер на Intel. Обучението по OpenVINO се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

OpenVINO Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
35 hours
FPGA (Field Programmable Gate Array) е интегриран кръг, който може да се използва за ускоряване на изчисленията за дълбоко обучение. OpenVINO е отворен код инструмент за оптимизиране на Deep Learning модели на Intel хардуера. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към учени на данни, които искат да ускорят приложенията за машинно обучение в реално време и да ги внедрят в мащаб. В края на обучението участниците ще могат да:
  Инсталиране на 2 инструмента. Ускоряване на компютърната визия с помощта на FPGA. Извършване на различни CNN слоеве на FPGA. Скалирайте приложението между няколко възела в кластер Kubernetes.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online OpenVINO courses, Weekend OpenVINO courses, Evening OpenVINO training, OpenVINO boot camp, OpenVINO instructor-led, Weekend OpenVINO training, Evening OpenVINO courses, OpenVINO coaching, OpenVINO instructor, OpenVINO trainer, OpenVINO training courses, OpenVINO classes, OpenVINO on-site, OpenVINO private courses, OpenVINO one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions