OpsGenie Training Courses

OpsGenie Training Courses

Онлайн или на място, ръководени от инструктори на живо курсове за обучение на OpsGenie демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да използвате Atlassian OpsGenie за наблюдение на критични предупреждения и справяне с инциденти с бързо време за реакция. Обучението OpsGenie се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

OpsGenie Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
Atlassian OpsGenie е платформа за управление на инциденти за мониторинг на критични предупреждения. Това е облачна услуга, която интегрира с инструменти за мониторинг, за да управлява повикванията и да ускорява скоростта на отговора. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към DevOps инженери, които искат да използват Atlassian OpsGenie за наблюдение на критични предупреждения и да се справят с инциденти с бързи времена за реакция. В края на обучението участниците ще могат да:
  Създайте и конфигурирайте OpsGenie. Разберете характеристиките, архитектурата и ползите от OpsGenie. Управление на график на обаждане, предупреждения, уведомления и отговори, като използвате OpsGenie. Научете как да се интегрирате OpsGenie с съществуващите ИТ инструменти за ускоряване на работните потоци. Използвайте съвременни инструменти и техники за управление на инциденти и улесняване на сътрудничеството.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online OpsGenie courses, Weekend OpsGenie courses, Evening OpsGenie training, OpsGenie boot camp, OpsGenie instructor-led, Weekend OpsGenie training, Evening OpsGenie courses, OpsGenie coaching, OpsGenie instructor, OpsGenie trainer, OpsGenie training courses, OpsGenie classes, OpsGenie on-site, OpsGenie private courses, OpsGenie one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions