Presto Training Courses

Presto Training Courses

Онлайн или на място, водени от инструктори на живо Presto курсове за обучение демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да се правят заявки за данни, достъп до данни от множество системи и др. Обучението Presto се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Presto Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
Presto е машина за разпределени заявки за анализ на големи данни. Използвайки Presto, потребителите могат директно да правят заявки за данни, да имат достъп до данни от множество системи и др.Това водено от инструктор обучение на живо (онлайн или на място) е насочено към специалисти по данни на средно ниво, които желаят да научат как да използват COST IT модула на Presto за анализ на разходите.До края на това обучение участниците ще могат:
  Разберете основите на Presto и ролята му в анализа на големи данни. Придобийте опит в използването на COST IT модула на Presto за анализ на разходите. Оптимизирайте Presto заявки за подобрена производителност и използване на ресурсите. Идентифицирайте и внедрявайте базирани на разходите оптимизации в Presto. Отстраняване на неизправности и разрешаване на често срещани проблеми, свързани с производителността и разходите, в Presto.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и практика. Практическо внедряване в лабораторна среда на живо.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля свържете се с нас, за да уговорим.
14 hours
Presto е разпределена търсачка за анализ на големи данни. Използвайки Presto, потребителите могат да търсят данни, да имат достъп до данни от много системи и много други. Този инструктор-управлява, на живо обучение (онлайн или онлайн) е насочена към учени на данни, които искат да попитат големи източници на данни с Presto. В края на обучението участниците ще могат да:
  Използвайте Presto ключови концепции за оптимизиране на съвременните системи за големи данни. Използвайте Presto, за да изпълните складове с екзабайт мащаб. Клониране на данни в собствената система за съхранение на данни. Работете с съществуващи BI инструменти като R и Tableau.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online Presto courses, Weekend Presto courses, Evening Presto training, Presto boot camp, Presto instructor-led, Weekend Presto training, Evening Presto courses, Presto coaching, Presto instructor, Presto trainer, Presto training courses, Presto classes, Presto on-site, Presto private courses, Presto one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions