Robocorp Training Courses

Robocorp Training Courses

Онлайн или на място, ръководени от инструктор курсове на живо за Robocorp демонстрират чрез интерактивни практически практики как да използвате Robocorp за изграждане на RPA решения. Обучението на Robocorp се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Robocorp Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
21 hours
Robocorp RPA Framework е решение за RPA (Robotic Process Automation) с отворен код, което улеснява разработването и поддръжката на софтуерни роботи. Тя се фокусира върху сътрудничеството, експериментацията, ученето и итериративното развитие на най-добрите практики. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към разработчиците на софтуерни роботи, които искат да използват платформа, приятелска за разработчиците, с отворен код, за да изградят RPA решения за своята организация. В края на обучението участниците ще могат да:
  Инсталиране и конфигуриране на Robocode Developer Studio. Използвайте инструментите на разработчиците на Robocode, за да създадете RPA софтуер. Възстановяване на Robot Framework екосистемата за оптимизиране на развитието и сътрудничеството. Използвайте платформата за оркестрация на Robocloud, за да разпространите софтуерни роботи от бизнес класа. Споделете знания и изградете общност с други софтуерни роботи.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online Robocorp courses, Weekend Robocorp courses, Evening Robocorp training, Robocorp boot camp, Robocorp instructor-led, Weekend Robocorp training, Evening Robocorp courses, Robocorp coaching, Robocorp instructor, Robocorp trainer, Robocorp training courses, Robocorp classes, Robocorp on-site, Robocorp private courses, Robocorp one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions