Robot Framework Training Courses

Robot Framework Training Courses

Local instructor-led live Robot Framework training courses in България.

Oтзиви от потребители

Robot Framework Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
Robot Framework е рамка за автоматизиране на тестове с отворен код за тестване за приемане и разработка, управлявана от тестове за приемане (ATDD). Той използва ключови думи, за да абстрахира детайлите на теста, като предава намерението, а не гайките и болтовете. Основната рамка е внедрена в Python и може да се изпълнява на Jython (JVM) и IronPython (.NET). Robot Framework първоначално е разработен от Nokia.Това водено от инструктор обучение на живо (онлайн или на място) е насочено към софтуерни тестови инженери, които желаят да се научат как да напишат набор от тестови случаи и тестов пакет, след което да изпълнят тестовете на демонстрационно приложение.До края на това обучение участниците ще могат:
  Използвайте базирания на ключови думи тестов подход на Robot Framework и синтаксис на таблични тестови данни, за да пишете и изпълнявате тестове. Използвайте последователен синтаксис, за да съставите нови ключови думи от съществуващи. Извършете тестове за развитие, управлявано от поведение (BDD) в стил Gherkin (подобно на Cucumber). Генерирайте и интерпретирайте отчет и регистрационни файлове за отстраняване на неизправности в тестваното приложение. Разширени възможности на Robot Framework с помощта на библиотеки на трети страни, написани на Python, Java, Perl, Javascript и PHP. Интегрирайте Robot Framework с Selenium за тестване на уеб приложения.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и практика. Практическо внедряване в лабораторна среда на живо.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля свържете се с нас, за да уговорим.

Last Updated:

Online Robot Framework courses, Weekend Robot Framework courses, Evening Robot Framework training, Robot Framework boot camp, Robot Framework instructor-led, Weekend Robot Framework training, Evening Robot Framework courses, Robot Framework coaching, Robot Framework instructor, Robot Framework trainer, Robot Framework training courses, Robot Framework classes, Robot Framework on-site, Robot Framework private courses, Robot Framework one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions