SciPy Training Courses

SciPy Training Courses

Онлайн или на място, ръководени от инструктори на живо SciPy курсове за обучение демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да използвате SciPy за създаване на разширени научни изчислителни функции с Python. Обучението на SciPy се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. SciPy е известен още като Scientific Python. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

SciPy Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
7 hours
SciPy е библиотека с отворен код за научни, математически и технически компютри. Тя е изградена на разширението NumPy, което осигурява широк спектър от функционалности за изпълнение на сложни цифрови операции. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към разработчици, които искат да използват SciPy за създаване на напреднали научни компютърни функции с Python. В края на обучението участниците ще могат да:
  Създайте необходимата среда за развитие, за да започнете да създавате научни компютърни функции. Получете пълна полза от SciPy функции, като изпълнявате практически примери за сложни операции. Прилагане и оптимизиране на математически алгоритми и функции за решаване на научни проблеми. Дизайн на структури на данни и интерполационни методи за визуализация, обработка и анализ.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online SciPy courses, Weekend SciPy courses, Evening SciPy training, SciPy boot camp, SciPy instructor-led, Weekend SciPy training, Evening SciPy courses, SciPy coaching, SciPy instructor, SciPy trainer, SciPy training courses, SciPy classes, SciPy on-site, SciPy private courses, SciPy one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions