Scratch Training Courses

Scratch Training Courses

Онлайн или на място, водени от инструктори на живо курсове за обучение по Scratch демонстрират чрез интерактивни практически практики как езикът за програмиране Scratch опростява концепциите за програмиране и как да проектирате и създавате забавни и увлекателни игри и приложения с помощта на Scratch. Скреч обучението се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Scratch Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
7 hours
Scratch е блок-базиран компютърно програмиране език, който опростява програмирането понятия. Това улеснява създаването на прости игри, интерактивни истории и анимации, които могат да бъдат споделени и достъпни съвместно. Този инструктор-ведено, живо обучение (онлайн или онлайн) е насочено към всеки, който иска да проектира и създава забавни и ангажиращи игри и приложения, и да научат за основите на компютърното програмиране. В края на обучението участниците ще могат да:
  Запознайте се с сайта Scratch Програмата използва Scratch редактор. Научете за различните инструменти и функции. Създайте и проектирайте проста игра или интерактивна история.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online Scratch courses, Weekend Scratch courses, Evening Scratch training, Scratch boot camp, Scratch instructor-led, Weekend Scratch training, Evening Scratch courses, Scratch coaching, Scratch instructor, Scratch trainer, Scratch training courses, Scratch classes, Scratch on-site, Scratch private courses, Scratch one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions