Sensu Training Courses

Sensu Training Courses

Онлайн или на място, ръководени от инструктори на живо курсове за обучение на Sensu демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да създавате системи за наблюдение за мулти-облачни инфраструктури със Sensu. Обучението Sensu се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Sensu Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
Sensu е телеметрична и мониторинг услуга за мулти-облачна инфраструктура в мащаб. Sensu е насочена към динамична инфраструктура, която изисква промяна в подхода към системите за мониторинг, които традиционните системи за мониторинг не могат да предоставят. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към инженери, които искат да създадат системи за мониторинг за мулти-облачна инфраструктура. В края на обучението участниците ще могат да:
  Мониторинг на предприятието от всяко облак. Използвайте автоматично скалиране и видимост в реално време, за да създадете усъвършенствани системи за мониторинг. Уверете се в системата за мониторинг с API Sensu. Споделяне на програмирани мониторинг работни потоци сред членовете на екипа.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online Sensu courses, Weekend Sensu courses, Evening Sensu training, Sensu boot camp, Sensu instructor-led, Weekend Sensu training, Evening Sensu courses, Sensu coaching, Sensu instructor, Sensu trainer, Sensu training courses, Sensu classes, Sensu on-site, Sensu private courses, Sensu one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions