SignalFX Training Courses

SignalFX Training Courses

Онлайн или на място, ръководени от инструктор курсове за обучение на живо по SignalFX демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да използвате SignalFX за наблюдение, управление и отстраняване на проблеми с изчислителните ресурси и приложения на организацията. Обучението на SignalFX се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

SignalFX Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
SignalFx е платформа в реално време, базирана в облака, за мониторинг на инфраструктура, микрослужби и приложения. Тя позволява на потребителите да събират, анализират и проследяват проблемите по всеки компонент в облачна среда. Този инструктор-управлява, на живо обучение (онлайн или онлайн) е насочена към инженери, които искат да използват SignalFX за мониторинг, управление и решаване на проблеми на техните компютърни ресурси и приложения на организацията. В края на обучението участниците ще могат да:
  Използвайте SignalFX за събиране на данни в много области на тяхната инфраструктура, включително приложения, микрослужби, контейнери и функции. Използвайте инструментите за визуализация SignalFX's, за да анализирате събраните данни. Автоматизирайте отговора на различни предупреждения, за да ускорите решаването на проблеми.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online SignalFX courses, Weekend SignalFX courses, Evening SignalFX training, SignalFX boot camp, SignalFX instructor-led, Weekend SignalFX training, Evening SignalFX courses, SignalFX coaching, SignalFX instructor, SignalFX trainer, SignalFX training courses, SignalFX classes, SignalFX on-site, SignalFX private courses, SignalFX one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions