Software Architecture Training Courses

Software Architecture Training Courses

Local instructor-led live Software Architecture training courses in България.

Oтзиви от потребители

★★★★★
★★★★★

Software Architecture Subcategories

Software Architecture Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
21 hours
A tour of all available technologies for mobile development, as native development, hybrid development and cross native development. An introduction to the topics connected to the development of mobile apps as NoSql database, Cloud Computing, Social Networks and much more. A must for every software architect and senior developer involved in mobile apps development. Audience:
 • Software Developers, Software Architects
21 hours
С появата на много сложни дистрибутирани системи сложността на една система се премества към сложността на архитектурата на групата от системи. Този курс обхваща връзката на Software Architecture с Технически Enterprise Architecture. Тези две области са взаимосвързани по начин, който в момента не е добре описан. Например, разделянето на сложна монолитна система на две системи, които комуникират чрез уеб услуги, ще предизвика значителни промени и в двете нови системи, и в архитектурата между тях. Този курс ще обхваща сделки, в момента общи модели и решения за управление на сложни системи и комуникация в и между тях.
42 hours
В този инструктор-управляван, живо обучение, участниците ще научат основните и напреднали концепции на софтуерната архитектура и дизайн, тъй като те преминават през серия от практически на живо лабораторни упражнения и дискусии. публиката
  Софтуерни професионалисти Софтуерни дизайнери Разработчиците
Формат на курса
  Частна лекция, частна дискусия, упражнения и тежка практика
Забележка
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.
7 hours
Софтуерната архитектура е планирането и определянето на аспекти и решения, важни за разработването на софтуер. Архитектурата включва планиране на организацията, разгледите, комуникацията и управлението на системите. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към софтуерни инженери и разработчици, които искат да планират, проектират, ръководят и управляват софтуерното развитие с помощта на архитектурни методи. В края на обучението участниците ще могат да:
  Разберете значението на архитектурата в разработването на софтуер. Оценете как разработчиците могат да използват архитектурни методи в развитието. Научете процеса на архитектура за управление и оценка на процесите. Структурни сложни приложения с помощта на архитектурен подход. Създаване на структура за вземане на решения за решаване на проблеми и определяне на отговорностите в екипите за развитие. Вземете технически решения с увереност. Визуализирайте архитектурите с помощта на модели и диаграми. Разбиране на стандартите и рисковете за изграждане на агилни и възстановяващи архитектури.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.
14 hours
CMake е инструмент с отворен код за управление на жизнения цикъл на разработването на софтуер чрез метод, независим от компилера. Използвайки CMake, потребителите могат да създават няколко сгради от един и същ източник, без да засягат източника. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към софтуерни инженери, които искат да използват CMake за автоматизиране на процеса на изграждане в транс-платформна среда. В края на обучението участниците ще могат да:
  Създаване, тестване и пакетиране на софтуер с CMake. Контролирайте процеса на софтуерно съставяне. Използвайте CMake в съчетание с местна строителна среда. Обърнете внимание на общите проблеми на системата за изграждане.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online Software Architecture courses, Weekend Software Architecture courses, Evening Software Architecture training, Software Architecture boot camp, Software Architecture instructor-led, Weekend Software Architecture training, Evening Software Architecture courses, Software Architecture coaching, Software Architecture instructor, Software Architecture trainer, Software Architecture training courses, Software Architecture classes, Software Architecture on-site, Software Architecture private courses, Software Architecture one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions