Spinnaker Training Courses

Spinnaker Training Courses

Местните, водени от инструктори течения на живо Spinnaker курсове за обучение демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да се използват неизменими структури, тръбопроводи за разполагане и управление на клъстери с Spinnaker.

Spinnaker обучение е достъпно като "обучение на живо на място" или "дистанционно обучение на живо". Обучението на живо на място може да се проведе на място в помещенията на клиента в или в корпоративните центрове на БългарияNobleProg в България. Дистанционно тока се провежда чрез интерактивен, отдалечен работен плот.

NobleProg - Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Spinnaker Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
Kubernetes е отворена контейнерна оркестрационна система за автоматизиране на управлението на CI/CD. Spinnaker е отворена мулти-облачна CD платформа за издаване на софтуер с ефективност. С Kubernetes и Spinnaker, потребителите могат да използват непроменени структури, тръбопроводи и управление на кластери. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към облачни инженери, които искат да използват Kubernetes и Spinnaker за CI/CD операции. В края на обучението участниците ще могат да:
  Изградете на платформата Kubernetes, за да ускорите целенасочените разпространения в облака. Интегрирайте Spinnaker с Docker и Git за автоматизиране на доставката на код до тръбопроводи. Автоматизиране и управление на CD тръби, докато избирате от различни опции за инструменти на CI.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.
14 hours
Spinnaker е отворена мулти-облачна платформа за непрекъснато предоставяне на софтуер за ефективно освобождаване. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към инженери, които искат да използват Spinnaker за често и непрекъснато разпространение на софтуер в AWS или Kubernetes. В края на обучението участниците ще могат да:
  Инсталиране и конфигуриране Spinnaker за усъвършенствани операции. Интегрирайте Spinnaker с съществуващи инструменти за непрекъснато интегриране като Jenkins. Разбиране Spinnaker's вътрешна архитектура и изграждане на работен поток. Създаване на тръбопроводи за внедряване на софтуер на Kubernetes. Създаване на тръбопроводи за внедряване на софтуер в AWS. Недостатъци за решаване на проблеми Spinnaker.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online Spinnaker courses, Weekend Spinnaker courses, Evening Spinnaker training, Spinnaker boot camp, Spinnaker instructor-led, Weekend Spinnaker training, Evening Spinnaker courses, Spinnaker coaching, Spinnaker instructor, Spinnaker trainer, Spinnaker training courses, Spinnaker classes, Spinnaker on-site, Spinnaker private courses, Spinnaker one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions