SQLite Training Courses

SQLite Training Courses

Онлайн или на място, ръководени от инструктор курсове за обучение на живо по SQLite демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да използвате SQLite за разработване на вградени приложения за различни устройства, като настолни компютри, мобилни телефони, Android TV, камери и т.н. Обучението по SQLite е достъпно като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

SQLite Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
SQLite е база данни без сървър с отворен код за вградени приложения, които не изискват конфигурация или администрация. Той е лесен, ефективен и надежден, което го прави подходящ за вградени устройства и IoT. Този инструктор-управляван, живо обучение (онлайн или онлайн) е насочен към разработчиците, които искат да използват SQLite за разработване на вградени приложения за различни устройства, като настолни компютри, мобилни телефони, Android телевизори, камери и т.н. В края на обучението участниците ще могат да:
  Инсталирайте и конфигурирайте SQLite на всяка платформа. Разберете характеристиките и архитектурата на SQLite. Научете как да изпълнявате общи SQL операции в SQLite. Научете как да манипулирате данните и таблиците в SQLite. Разберете различните видове данни, инструменти и функции. Извършване на изчисления с SQL и агрегирани функции.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online SQLite courses, Weekend SQLite courses, Evening SQLite training, SQLite boot camp, SQLite instructor-led, Weekend SQLite training, Evening SQLite courses, SQLite coaching, SQLite instructor, SQLite trainer, SQLite training courses, SQLite classes, SQLite on-site, SQLite private courses, SQLite one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions