Stable Diffusion Training Courses

Stable Diffusion Training Courses

Онлайн или на място, водени от инструктор курсове за обучение на живо по Stable Diffusion демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да използвате Stable Diffusion за генериране на висококачествени изображения за различни случаи на употреба. Обучението Stable Diffusion се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Stable Diffusion Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
21 hours
Stable Diffusion е мощен модел за дълбоко обучение, който може да генерира подробни изображения въз основа на текстови описания.Това водено от инструктор обучение на живо (онлайн или на място) е насочено към специалисти по данни на средно до напреднало ниво, инженери по машинно обучение, изследователи в дълбоко обучение и експерти по компютърно зрение, които желаят да разширят знанията и уменията си в дълбокото обучение за текст-към - генериране на изображение.До края на това обучение участниците ще могат:
  Разберете усъвършенствани архитектури за дълбоко обучение и техники за генериране на текст към изображение. Внедрете сложни модели и оптимизации за висококачествен синтез на изображения. Оптимизирайте производителността и скалируемостта за големи набори от данни и сложни модели. Настройте хиперпараметрите за по-добра производителност и обобщение на модела. Интегрирайте Stable Diffusion с други рамки и инструменти за дълбоко обучение.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и практика. Практическо внедряване в лабораторна среда на живо.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля свържете се с нас, за да уговорим.
21 hours
Stable Diffusion е мощен модел за дълбоко обучение, който може да генерира подробни изображения въз основа на текстови описания.Това водено от инструктор обучение на живо (онлайн или на място) е насочено към специалисти по данни, инженери по машинно обучение и изследователи на компютърно зрение, които желаят да използват Stable Diffusion за генериране на висококачествени изображения за различни случаи на употреба.До края на това обучение участниците ще могат:
  Разберете принципите на Stable Diffusion и как работи за генериране на изображения. Изградете и обучете Stable Diffusion модели за задачи за генериране на изображения. Приложете Stable Diffusion към различни сценарии за генериране на изображения, като вписване, изрисуване и превод от изображение към изображение. Оптимизирайте производителността и стабилността на Stable Diffusion модели.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и практика. Практическо внедряване в лабораторна среда на живо.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля свържете се с нас, за да уговорим.

Last Updated:

Online Stable Diffusion courses, Weekend Stable Diffusion courses, Evening Stable Diffusion training, Stable Diffusion boot camp, Stable Diffusion instructor-led, Weekend Stable Diffusion training, Evening Stable Diffusion courses, Stable Diffusion coaching, Stable Diffusion instructor, Stable Diffusion trainer, Stable Diffusion training courses, Stable Diffusion classes, Stable Diffusion on-site, Stable Diffusion private courses, Stable Diffusion one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions