System Administration Training Courses

Оторизирани курсове от категория Linux Foundation System Administration.

Machine Translated

System Administration Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
28 hours
Linux мощности почти всички световни суперкомпютри, повечето от сървърите, които захранват интернет, повечето финансови сделки по целия свят и милиарди Android устройства. Накратко, Linux е навсякъде. Този курс, ръководен от инструктори, ще ви даде добро работно познание на Linux, както от графична, така и от командната линия гледна точка, което ви позволява лесно да се движите през някоя от основните Linux дистрибуции. Какво ще научите? В този курс ще научите за историята на Linux, как да инсталирате Linux, как да използвате графичния потребителски интерфейс, как да контролирате Linux с помощта на командната линия, основната Linux сигурност и много други. Какво ще спечелите? Курсът му ще ви осигури добро работно познание Linux, както от графична, така и от командната линия гледна точка, подготвяйки ви за лесно навигация през всяка от основните Linux дистрибуции.
28 hours
Linux Системното управление е едно от най-търсените умения в ИТ. Независимо дали търсите експертна подготовка за сертифицирането Linux Foundation Certified System Administration (LFCS), нуждаете се от обучение, за да помогнете да започнете нова Linux ИТ кариера, преход към Linux от друга платформа, или просто се надявате на вашите sysadmin умения, този курс, ръководен от инструктори ще ви научи какво трябва да знаете. Какво ще научите? В този курс ще научите как да управлявате, конфигурирате и актуализирате Linux системи, които изпълняват една от трите основни Linux разпределителни семейства: Red Hat, SUSE, Debian/Ubuntu, как да овладеете инструментите и концепциите, които ще трябва ефективно да изградите и управлявате инфраструктура на предприятието, как да използвате най-съвременните методи за управление на системите в реалния живот чрез практически лаборатории и др. Какво ще спечелите? Този курс ви дава уменията и информацията, от която се нуждаете, за да преминете изпита LFCS и да работите като професионален Linux системни администратор.
28 hours
Този курс, ръководен от инструктори, ще ви прекара през многото рискове и заплахи, които съществуват, ще ви покаже как да използвате най-добрите практики и други инструменти с отворен код за облекчаване или противодействие на тези заплахи, и ще ви научи какво трябва да знаете, за да откриете и да се възстановите от тези атаки, които се случват. Какво ще научите? В този курс ще научите как да оценявате рисковете за сигурността във вашия бизнес Linux среда, най-добрите техники и инструменти за повишаване на сигурността, сървърното затягане, как да разпространявате и използвате инструменти за наблюдение и откриване на атаки, как да получите видимост за възможни уязвимости, изкуството и науката за разработване на вашата Linux политика за сигурност и стратегия за отговори, как да конфигурирате системите си за съответствие с HIPAA, DISA STIG и т.н. Какво ще спечелите? Този напреднал, напълно практичен курс приема високо технически подход, който обхваща важни техники и инструменти за сигурност. Чрез предоставяне на видимост както в атакуващите вектори, така и в възможните защитни дупки, този курс ви дава пълен ръководство за това как да се намалят рисковете за безопасност във всяка среда.
28 hours
Поддържането на вашите Linux системи да работят оптимално е мисия-критична функция за повечето Linux ИТ професионалисти. Този курс ще ви научи подходящите инструменти, подсистеми и техники, които трябва да получите най-добрата възможна ефективност от Linux Какво ще научите? В този курс ще научите за най-добрите практики за конфигурация на индустрията, най-добрите инструменти и техники за оптимизиране на производителността, как ръчно да оптимизирате поведението на ядрото, да проследявате, профилирате и инструментирате техники в широк спектър от условия и много други. Какво ще спечелите? Този курс за оптимизация на производителността ви подготвя да използвате всички инструменти и техники, от които се нуждаете, за да поддържате системите си на оптимално ниво. Тези техники и инструменти са разработени и тествани в най-взискателните високопроизводителни компютърни среди.

Last Updated:

Online System Administration courses, Weekend System Administration courses, Evening System Administration training, System Administration boot camp, System Administration instructor-led, Weekend System Administration training, Evening System Administration courses, System Administration coaching, System Administration instructor, System Administration trainer, System Administration training courses, System Administration classes, System Administration on-site, System Administration private courses, System Administration one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions