Tinkerbell Training Courses

Tinkerbell Training Courses

Онлайн или на място, ръководени от инструктори обучителни курсове на Tinkerbell на живо демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да използвате Tinkerbell за предоставяне и управление на голи сървъри в облака и на място. Обучението на Tinkerbell се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Tinkerbell Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
7 hours
Tinkerbell е работен поток двигател за предоставяне на bare metal сървъри. Този работен поток двигател, заедно с пет допълнителни компоненти за поддръжка (микроуслуги) съставляват Tinkerbell's снабдяване стак. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към инженери, които искат да предоставят и управляват само метални сървъри в облака и на предварителна основа. В края на обучението участниците ще могат да:
  Инсталиране и конфигуриране на Tinkerbell осигуряващият стак. Непрекъснато прилагане на барова метална инфраструктура с помощта на индикативен подход, подобен на CI/CD. Осигуряване и жизнения цикъл на хетерогенна физическа инфраструктура в облака или на премисия. Автоматизиране на метални разтоварвания на хардуерния слой, независимо от архитектурата на процесора, конфигурацията на съхранението, мрежовата среда или операционната система.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online Tinkerbell courses, Weekend Tinkerbell courses, Evening Tinkerbell training, Tinkerbell boot camp, Tinkerbell instructor-led, Weekend Tinkerbell training, Evening Tinkerbell courses, Tinkerbell coaching, Tinkerbell instructor, Tinkerbell trainer, Tinkerbell training courses, Tinkerbell classes, Tinkerbell on-site, Tinkerbell private courses, Tinkerbell one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions