Veeva Training Courses

Veeva Training Courses

Онлайн или на място, водени от инструктор курсове за обучение на Veeva на живо демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да използвате приложенията на Veeva за по-добро управление на документите и данните за науката за живота. Обучението на Veeva се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Oтзиви от потребители

★★★★★
★★★★★

Veeva Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
Veeva Vault е платформа за управление на съдържание, базирана в облак, и на разположение на фирмите, насочени към фирмите за научни животни.

Този инструктор на LESTORE LINE (онлайн или на място) има за цел да ползва Vevo Vault, за да управлява подобре образованието на Lewese и да се запознаят с това обучение, участниците ще могат да управляват документи, да снимат с други думи на екипа.

Функционираща лекция и дискусия.
Ръководство за практика в онлайн жилищна среда

Опции за персонализиране на курсовете

За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля свържете се с нас, за да уредихте.
14 hours
Veeva Commercial Cloud е система за управление на данни на клиентите, мулти-канални взаимодействия и съответстващо съдържание. Тя е насочена специално към компании за науки за живота като фармацевтични компании, медицински институции, здравни организации и т.н. В основата му е Veeva CRM, CRM, базиран в облака, базиран на Salesforce, но с допълнителни полета, форми и работни потоци. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към хора, които искат да използват приложенията на Commercial Cloud Engagement, за да предоставят персонализирано преживяване на клиентите по няколко канала. В края на обучението участниците ще могат да:
  Персонализирайте взаимодействията с клиентите, като използвате Veeva CRM. Планиране и изпълнение на бизнес събития с помощта на Veeva цифрови събития. Сравнение на продажните територии с помощта на Veeva Сравнение.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online Veeva courses, Weekend Veeva courses, Evening Veeva training, Veeva boot camp, Veeva instructor-led, Weekend Veeva training, Evening Veeva courses, Veeva coaching, Veeva instructor, Veeva trainer, Veeva training courses, Veeva classes, Veeva on-site, Veeva private courses, Veeva one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions