VMware Training Courses

VMware Training Courses

Онлайн или на място, водени от инструктори на живо VMware обучителни курсове демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да инсталирате, конфигурирате и управлявате VMware сървър. Обучението на VMware се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

VMware Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
7 hours
VMware PKS (известен също като "VMware Pivotal Container Service" и "VMware Essential PKS") е платформа за улесняване на разпространението и функционирането на Kubernetes базирани контейнерни услуги. VMware PKS използва системи за разпространение като BOSH и Pivotal Ops Manager за безпроблемно управление на контейнерна инфраструктура. Собствената версия на софтуера е "VMware Tanzu Kubernetes Grid Integrated Edition" (преди това познат като "VMware Enterprise PKS"). Този курс може да бъде адаптиран за отворения код или собствената версия. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към системни администратори и разработчици, които искат да инсталира, конфигурират, контролират и управляват Kubernetes базирани среди чрез VMware PKS (преди това наречена Pivotal Container Service). В края на обучението участниците ще могат да:
  Инсталиране VMware на компоненти и инструменти на PKS. Разработване с BOSH и Pivotal Ops Manager. Интегрирайте PKS с VMware капацитет на пристанището. Управление и мониторинг на инфраструктури и приложения с помощта на VMware инструменти.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.
14 hours
VMware Tanzu е набор от продукти и решения за изграждане, експлоатация и управление на контейнерни приложения. Той помага за опростяване на операциите и управлението на жизнения цикъл на Kubernetes кластери. Това обучение, ръководено от инструктори, е насочено към DevOps инженери и разработчици, които искат да използват VMware Tanzu за изграждане, внедряване и оркестриране на облачни приложения в среда VSphere. В края на обучението участниците ще могат да:
  Създайте необходимата среда, за да започнете да управлявате Kubernetes кластери с VMWare Tanzu. Разберете основите на използването на портфолиото на продуктите на VMWare за централизиране на управлението на кластери и приложения. Изграждане, изпълнение, разпространение и оркестриране на контейнерирани приложения с помощта на услугата VMWare Tanzu Kubernetes Grid. Научете как да управлявате и наблюдавате жизнения цикъл на VMware Tanzu компоненти в VSphere.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online VMware courses, Weekend VMware courses, Evening VMware training, VMware boot camp, VMware instructor-led, Weekend VMware training, Evening VMware courses, VMware coaching, VMware instructor, VMware trainer, VMware training courses, VMware classes, VMware on-site, VMware private courses, VMware one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions