Благодарим ви, че изпратихте вашето запитване! Един от членовете на нашия екип ще се свърже с вас скоро.
Благодарим ви, че направихте своята резервация! Един от членовете на нашия екип ще се свърже с вас скоро.
План на курса
Въведение в формален етикет
- Обзор на формалния етикет в хоститарството
- Важността на етикета при обслужването клиентите
- Исторически перспективи и развитие на формалния етикет
Искуството на приемане
- Реди и отговорности на домакина
- Приготвяне за гостите
- Привеждане на гостите
Етикет при обядване и манерите за маса
- Разбиране на сервиранията за маса
- Използване на съдовете и стаканите
- Етикет за покривачки/li>
- Подходящо поведение при масата
- Обработка на специални обядвани ситуации
Профессионални техники за сервиране
- Процедури за сервиране и изчистване
- Работа с тарелки и представяне
- Управление на многоходови обядвания
- Сервиране на вино и напитки
Менджмънт на специални мероприятия
- Планиране и организация на формални мероприятия
- Координиране с друг персонал и отделите
- Обработка на неочаквани ситуации и заявки на гостите
Културна чувствителност и международен етикет
- Разбиране и уважаване на културните разлики
- Международен етикет при обядване
- Адаптиране на услугата за разнообразни клиенти
Комуникация и межличовеки умения
- Ефективна комуникация с гостите и членовете на екипа
- Телодвижения и професионално изглеждане
- Обработка на жалби и сложни ситуации
Резюме и следващи стъпки
Изисквания
- Основно разбиране на услуги в хоститарството, реди и отговорности
Публика
- Хоститарски персонал
14 часове
Отзиви от потребители (2)
Начинът, по който информацията беше представена.
TAIATU CRISTI IONUT
Курс - Customer Care Academy
Машинен превод
темпото, предоставената информация, начина на преподаване с теория и prakticheski примери, раздатъчни материали, упражнения и т.н.
Carlos Abascal - Hewlett-Packard Centro de Servicios Globales, S. de R.L. de C.V.
Курс - Influence in Action
Машинен превод