Fn Project Training Courses

Fn Project Training Courses

Онлайн или на място, водени от инструктори на живо Fn Project обучителни курсове демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да използвате Fn при създаване на безсървърни приложения и услуги. Обучението по Fn Project се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Fn Project Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
7 hours
Fn Project е платформа с отворен код, без сървър, която може да работи във всеки облак или вътрешна среда. Fn може да се хостира на различни Docker поддържани платформи като Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure и Google Cloud. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към програмисти и разработчици, които искат да използват Fn за създаване на безсерверни приложения и услуги. В края на обучението участниците ще могат да:
  Настройване на Fn за създаване на директории и функции. Създаване на приложения, използващи различни езици за програмиране. Мониторинг на функциите за решаване на проблеми в етапите на разработване и внедряване.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online Fn Project courses, Weekend Fn Project courses, Evening Fn Project training, Fn Project boot camp, Fn Project instructor-led, Weekend Fn Project training, Evening Fn Project courses, Fn Project coaching, Fn Project instructor, Fn Project trainer, Fn Project training courses, Fn Project classes, Fn Project on-site, Fn Project private courses, Fn Project one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions