Google Analytics Training Courses

Google Analytics Training Courses

Онлайн или на място, водени от инструктори курсове за обучение на Google Analytics на живо демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да се събират прозрения и да се вземат управлявани от данни решения за бизнес операции с Google Analytics. Обучението за Google Analytics се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Google Analytics Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
7 hours
Google Analytics е софтуер за уеб анализа за проследяване и отчитане на уебсайтовите данни. С помощта на Google Analytics, потребителите могат да събират информация и да вземат решения, базирани на данни, за бизнес операции. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към анализатори на данни, които искат да използват Google Analytics за проследяване и отчитане на данните на уебсайта. В края на обучението участниците ще могат да:
  Създайте Google Analytics, за да събирате данни за уебсайта. Създаване и анализ на докладите. Придобиване на знания и вземане на решения, базирани на данни.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online Google Analytics courses, Weekend Google Analytics courses, Evening Google Analytics training, Google Analytics boot camp, Google Analytics instructor-led, Weekend Google Analytics training, Evening Google Analytics courses, Google Analytics coaching, Google Analytics instructor, Google Analytics trainer, Google Analytics training courses, Google Analytics classes, Google Analytics on-site, Google Analytics private courses, Google Analytics one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions