Hugging Face Training Courses

Hugging Face Training Courses

Онлайн или на място, водени от инструктор курсове за обучение на Hugging Face на живо демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да използвате ефективно Hugging Face за задачи за обработка на естествен език (NLP). Обучението Hugging Face се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Hugging Face Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
Hugging Face е мощна библиотека с отворен код и платформа за обработка на естествен език (NLP).Това водено от инструктор обучение на живо (онлайн или на място) е насочено към специалисти по данни, практикуващи машинно обучение и NLP изследователи и ентусиасти, които желаят ефективно да използват Hugging Face за NLP задачи.До края на това обучение участниците ще могат:
  Използвайте модел на трансформатор на прегръщащо лице и го настройте фино върху конкретен набор от данни. Придобийте способността да се справяте самостоятелно с често срещани НЛП предизвикателства. Създавайте и споделяйте ефективно вашите демонстрации на модели. Оптимизирайте оптимизирането на вашите модели за производство. Използвайте Hugging Face Transformers за решаване на широк набор от проблеми с машинното обучение.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и практика. Практическо внедряване в лабораторна среда на живо.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля свържете се с нас, за да уговорим.

Last Updated:

Online Hugging Face courses, Weekend Hugging Face courses, Evening Hugging Face training, Hugging Face boot camp, Hugging Face instructor-led, Weekend Hugging Face training, Evening Hugging Face courses, Hugging Face coaching, Hugging Face instructor, Hugging Face trainer, Hugging Face training courses, Hugging Face classes, Hugging Face on-site, Hugging Face private courses, Hugging Face one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions