Metabase Training Courses

Metabase Training Courses

Онлайн или на място, ръководени от инструктори на живо курсове за обучение по Metabase демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да използвате Metabase за събиране, запитване и визуализиране на данни за анализ и отчитане на бизнес разузнаване. Обучението по метабаза се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Metabase Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
Metabase е инструмент за бизнес разузнаване с отворен код (BI). Той осигурява прост и удобен за използване интерфейс за създаване и конфигуриране на визуализации на данни и табла. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към аналитици на данни и учени на данни, които искат да използват Metabase за събиране, запитване и визуализиране на данни за бизнес интелигентност анализ и докладване. В края на обучението участниците ще могат да:
  Инсталирайте и инсталирайте Metabase, за да започнете изграждането на визуализации на данни и dashboards. Научете как да търсите, събирате и визуализирате данни в Metabase. Използвайте функциите и инструментите в Metabase, за да напишете SQL запитвания. Изградете аналитични графики и табла, за да получите бизнес познания. Научете най-добрите практики и съвети за използване Metabase и решаване на общи проблеми.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online Metabase courses, Weekend Metabase courses, Evening Metabase training, Metabase boot camp, Metabase instructor-led, Weekend Metabase training, Evening Metabase courses, Metabase coaching, Metabase instructor, Metabase trainer, Metabase training courses, Metabase classes, Metabase on-site, Metabase private courses, Metabase one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions