New Relic Training Courses

New Relic Training Courses

Онлайн или на място, водени от инструктори обучителни курсове на живо New Relic демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да използвате New Relic за измерване, проследяване, докладване и поправяне на проблеми с уеб приложенията, изпитани от крайните потребители в реално време. Обучението New Relic се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

New Relic Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
28 hours
Application Performance Management (APM) е мониторинг и управление на изпълнението и наличността на софтуерни приложения. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към инженери, които искат да използват New Relic за измерване, проследяване, отчитане и поправка на уеб приложения проблеми, които са преживявани от крайните потребители в реално време. В края на обучението участниците ще могат да:
  Инсталиране и конфигуриране на агенти New Relic на сървърите за хостинг на приложения и крайните потребители. Откриване и диагностициране на сложни проблеми с изпълнението на приложенията. Поддържайте високи нива на достъпност на услугите за уеб приложения. Идентифицирайте и поправете грешни АПИ, които забавят изпълнението на приложение. Прецизно измерване на времето на отговор на времечувствителни уеб приложения и уеб сайтове. Мониторинг на дейностите на базата данни и подобряване на времето за отговори на запитвания. Поставете предупреждения, за да бъдете уведомени за проблеми в реално време. Преведете ИТ метриките в бизнес идеи, за да вземете по-добри решения.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online New Relic courses, Weekend New Relic courses, Evening New Relic training, New Relic boot camp, New Relic instructor-led, Weekend New Relic training, Evening New Relic courses, New Relic coaching, New Relic instructor, New Relic trainer, New Relic training courses, New Relic classes, New Relic on-site, New Relic private courses, New Relic one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions