Redash Training Courses

Redash Training Courses

Онлайн или на място, ръководени от инструктор курсове за обучение на Redash на живо демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да използвате Redash за изпълнение на SQL-базирани заявки и визуализиране на данни от множество източници. Обучението Redash се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Oтзиви от потребители

★★★★★
★★★★★

Redash Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
Redash е инструмент за бизнес интелигентност с отворен код за създаване на визуализации на данни и интерактивни табла. Той използва SQL за търсене и извличане на данни от различни източници на база данни, като Postgres, MySQL, MongoDB, Presto, Snowflake и т.н. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към учени и разработчици на данни, които искат да използват Redash за провеждане на SQL базирани запитвания и визуализиране на данни от множество източници. В края на обучението участниците ще могат да:
  Инсталирайте и инсталирайте Redash, за да започнете да създавате визуализации на данни и dashboards. Свържете се Redash с различни източници на данни като Postgres, MongoDB, Databricks и т.н. Научете как да търсите и комбинирате сложни данни от няколко източника на база данни. Напишете и изпълнявайте SQL запитвания и изграждате съвместни визуализации на данни и табла. Използвайте крайните точки на API, за да можете да интегрирате с други уеб приложения.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online Redash courses, Weekend Redash courses, Evening Redash training, Redash boot camp, Redash instructor-led, Weekend Redash training, Evening Redash courses, Redash coaching, Redash instructor, Redash trainer, Redash training courses, Redash classes, Redash on-site, Redash private courses, Redash one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions