Splunk Training Courses

Splunk Training Courses

Онлайн или на място, ръководени от инструктор курсове за обучение на Splunk на живо демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да търсите, анализирате и визуализирате данни с помощта на Splunk. Splunk обучението се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение Забележка: в момента не сме оторизиран партньор за обучение на Splunk

Machine Translated

Splunk Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
This instructor-led, live training in България (online or onsite) is aimed at data analysts and data scientists who wish to search, analyze, and visualize data using Splunk. By the end of this training, participants will be able to:
 • Install and configure Splunk.
 • Collect and index all kinds of machine data.
 • Implement real-time search, analysis and visualization of large datasets.
 • Create and share complex dashboards and reports.
14 hours
Splunk е софтуерна платформа, използвана за търсене, анализ и визуализиране на машини генерирани големи данни. Този инструктор-управлява, на живо обучение (онлайн или онлайн) е насочена към аналитици на данни, учени на данни и инженери на данни, които искат да извършват напреднали данни търсене, анализ и визуализация с помощта на Splunk. В края на обучението участниците ще могат да:
  Създаване на приложение Splunk и технологичен add-on. Използвайте различни методи и източници за внос на данни. Извършване на напреднали търсене, анализ и визуализация на големи набори от данни. Настройване и споделяне на панели и отчети.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  Това обучение се основава на най-новата версия на Splunk. За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.
14 hours
Splunk е софтуерна платформа, използвана за търсене, анализ и визуализиране на машини генерирани големи данни. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към инженери, които искат да получат данни в Splunk индексери и да манипулират данните в Splunk. В края на обучението участниците ще могат да:
  Използвайте различни методи и източници за внос на данни. Инсталиране, конфигуриране, управление и мониторинг на Forwarders. Манипулиране на сурови данни в Splunk. Създаване на диагноза Splunk
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  Това обучение се основава на най-новата версия на Splunk. За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online Splunk courses, Weekend Splunk courses, Evening Splunk training, Splunk boot camp, Splunk instructor-led, Weekend Splunk training, Evening Splunk courses, Splunk coaching, Splunk instructor, Splunk trainer, Splunk training courses, Splunk classes, Splunk on-site, Splunk private courses, Splunk one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions