Windows OS Training Courses

Windows OS Training Courses

Онлайн или на място, ръководени от инструктор курсове за Windows OS обучение на живо демонстрират чрез интерактивна практическа практика основите и напредналите теми на Windows OS. Обучението за Windows OS се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Windows OS Subcategories

Windows OS Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
Windows Server 2022 е сървърна операционна система, разработена от Microsoft, която предоставя стабилна и сигурна платформа за хостване и управление на различни мрежови услуги, приложения и данни в организацията.Това водено от инструктор обучение на живо (онлайн или на място) е насочено към начинаещи до системни администратори на средно ниво, които желаят да придобият знанията и уменията, необходими за ефективно управление и поддръжка Windows Server 2022 в корпоративни среди.До края на това обучение участниците ще могат:
  Инсталирайте и конфигурирайте Windows Server 2022 ефективно. Използвайте различни инструменти и техники за управление на сървъри. Конфигурирайте мрежови услуги и засилете настройките за сигурност на сървъра. Внедрете виртуализация с помощта на Hyper-V за ефективно управление на ресурсите.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и практика. Практическо внедряване в лабораторна среда на живо.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля свържете се с нас, за да уговорим.
14 hours
Microsoft's Windows Server 2019 е изградена на основа Windows Server 2016 и носи ключови иновации в хибридния облак, сигурността, платформата за приложения и хиперконвергирана инфраструктура (HCI). В това обучение, ръководено от инструктори, участниците ще научат за Windows Server 2019's най-новите функции, тъй като те установяват, конфигурират, управляват и разпространяват Windows Server. До края на обучението, участниците ще могат да инсталирате и конфигурират основните функции и услуги в Windows Server 2019, включително мрежи, управление на потребителите, сигурност, актуализация и поддръжка, управление на облачната инфраструктура и разработване на приложения и др. Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия Много упражнения и упражнения Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.
42 hours
PowerShell е рамка за управление на задача, която позволява системите администраторите да конфигурират и автоматизират задачи, използващи скриптиране на език и командна линия. PowerShell’ възможностите за автоматизацията на задача позволяват потребителите да управляват и подобряват околната сигурност на Windows във цялата си организация.Този инструктор, живо обучение (одлинно или на местото) е намерен към SysAdmins, системните инженерни, безопасностни архитектори и аналитики, които искат да пишет, изпълни и да разработят Потенциални скрипти и команди за автоматизиране на управлението на безопасността на Windows в своята организация.До края на този обучение участниците ще могат да:
  Напишайте и изпълните ПоwerShell команди за разработване на задачата за безопасността на Windows. Използвайте PowerShell за изпълнение на далечна команда за извършване на скрипти на хиляди системи през една организация. Конфигуриране и объркане Windows Server и Windows Firewall за защита на системите от маловъра и нападения. Управлява сертификат и автентификация за контрол на достъп и дейността на потребителите.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискуссия. Много упражнения и практика. Въвеждане на ръце в околната среда на живна търговия.
Опции за користиране на користиране
  За да поискате приложително обучение за това курс, моля те, свържете се с нас за да се създадете.
21 hours
In this instructor-led, live training, participants will learn the new features and capabilities of Windows Server 2016 as they set up, configure, manage and deploy a Windows Server. By the end of this training, participants will be able to install and configure the most important services in Windows Server 2016, including networking, user management, security, update and maintenance, Powershell scripting and more. Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion
 • Lots of exercises and practice
 • Hands-on implementation in a live-lab environment
Course Customization Options
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.

Last Updated:

Online Windows OS courses, Weekend Windows OS courses, Evening Windows OS training, Windows OS boot camp, Windows OS instructor-led, Weekend Windows OS training, Evening Windows OS courses, Windows OS coaching, Windows OS instructor, Windows OS trainer, Windows OS training courses, Windows OS classes, Windows OS on-site, Windows OS private courses, Windows OS one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions