Alteryx Training Courses

Alteryx Training Courses

Онлайн или на място, водени от инструктор курсове на живо за Alteryx демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да подготвите и анализирате данни с Alteryx. Обучението на Alteryx се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Oтзиви от потребители

★★★★★
★★★★★

Alteryx Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
Alteryx е платформа за анализ на данни на самообслужване. Той предоставя инструменти за потребителите бързо да подготвят, съобразяват и анализират данни от всеки източник.Това водено от инструктор обучение на живо (онлайн или на място) е насочено към специалисти по данни и анализатори на данни, които искат да научат как да използват всеки инструмент в палитрата с инструменти за разработчици в Alteryx Designer.До края на това обучение участниците ще могат:
  Научете се да използвате и конфигурирате всички инструменти в раздела за програмисти. Проектирайте ефективни работни процеси в Alteryx с помощта на инструментите за динамичност, валидиране и тестване. Научете как да използвате API инструменти за изтегляне и анализ на уеб данни. Използвайте Alteryx инструменти за скриптове, включително Python и R.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и практика. Практическо внедряване в лабораторна среда на живо.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля свържете се с нас, за да уговорим.
14 hours
This instructor-led, live training in България (online or onsite) is aimed at data scientists who wish to use Alteryx for data analysis. By the end of this training, participants will be able to:
 • Prepare data in Alteryx to later visualize in Power BI or Excel.
 • Create and Perform ETL operations with little to no code.
 • Embed custom R code inside Alteryx.
7 hours
Alteryx е платформа за самообслушване за анализ на данни. Alteryx предоставя на потребителите възможността да подготвят и анализират данните, а след това да ги разпространяват на мащаб, докато получават аналитични познания. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към учени на данни, които искат да използват Alteryx за подготовка на данни за визуализация и анализ. В края на обучението участниците ще могат да:
  Представете данни с Alteryx, за да визуализирате по-късно. Извършване на ETL операции с нулев код. Левердж Alteryx за подобряване на бизнес интелигентност и бизнес анализ.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.
7 hours
Alteryx е платформа за самообслужване за анализ на данни. Alteryx предоставя на потребителите възможността да подготвят и анализират данните, а след това да ги разпространяват на мащаб, докато получават аналитични познания. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към анализатори на данни, които искат да използват Alteryx за обработка на данни и визуализация на данни. В края на обучението участниците ще могат да:
  Левердж Alteryx за подобряване на бизнес интелигентност и бизнес анализ. Извършване на ETL операции с нулев код. Визуализирайте данните с анализ на данни, като например Excel.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online Alteryx courses, Weekend Alteryx courses, Evening Alteryx training, Alteryx boot camp, Alteryx instructor-led, Weekend Alteryx training, Evening Alteryx courses, Alteryx coaching, Alteryx instructor, Alteryx trainer, Alteryx training courses, Alteryx classes, Alteryx on-site, Alteryx private courses, Alteryx one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions