Microsoft Power Platform Training Courses

Microsoft Power Platform Training Courses

Онлайн или на място, ръководени от инструктори на живо курсове за обучение на Microsoft Power Platform демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да адаптират, внедряват, интегрират и управляват компоненти и функции на Microsoft Power Platform в тяхната организация. Обучението на Microsoft Power Platform се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Oтзиви от потребители

★★★★★
★★★★★

Microsoft Power Platform Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
Microsoft Power Platform е платформа, създадена от три Microsoft продукти: Power BI, PowerApps и Energy Automate. Тези продукти използват програмиране на нискокод, за да помогнат потребителите да създадат просто приложения, създават автоматизирани работни протоки и генериране на бизнес аналитики. Мощна платформа позволява интеграция с различни източници за данни за организациите да разширят бизнес решенията си в съществуващи услуги и платформи.Този инструктор, живо обучение (одлинно или на мястото) е целена към бизнес персонала, управители, разработчиците и аналитичащи данни, които искат да адаптират, осъществяват, интеграват и управляват Microsoft Power Platform компоненти и функции в организацията си.До края на този обучение участниците ще могат да:
  Създаване на просто приложения с Power Apps за създаване на природни решения за ежедневни бизнес потребности. Автоматични процеси за работа, използващи потенциално автомат (преди известен като Microsoft Плок), за да минималира ручни и повторни задачи. Създаване на доклади за данни и картони с Power BI за генериране на инспективни аналитики за бизнесът. Изграждане на шатботи, използващи потенциални виртуални агенти за автомат и решаване на общите разследвания и въпроси на клиентите.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискуссия. Много упражнения и практика. Въвеждане на ръце в околната среда на живна търговия.
Опции за користиране на користиране
  За да поискате приложително обучение за това курс, моля те, свържете се с нас за да се създадете.

Last Updated:

Online Microsoft Power Platform courses, Weekend Microsoft Power Platform courses, Evening Microsoft Power Platform training, Microsoft Power Platform boot camp, Microsoft Power Platform instructor-led, Weekend Microsoft Power Platform training, Evening Microsoft Power Platform courses, Microsoft Power Platform coaching, Microsoft Power Platform instructor, Microsoft Power Platform trainer, Microsoft Power Platform training courses, Microsoft Power Platform classes, Microsoft Power Platform on-site, Microsoft Power Platform private courses, Microsoft Power Platform one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions