OpenSearch Training Courses

OpenSearch Training Courses

Онлайн или на място, ръководени от инструктори курсове за обучение на живо по OpenSearch демонстрират чрез интерактивна практическа практика как да използвате OpenSearch за извършване на разпределено търсене и анализ на данни в унифицирана и сигурна система. Обучението OpenSearch се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. OpenSearch е известен също като Amazon OpenSearch Service (по-рано Amazon Elasticsearch Service). NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Oтзиви от потребители

★★★★★
★★★★★

OpenSearch Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
21 hours
OpenSearch е софтуер с отворен код за търсене и анализ. Той осигурява лесен за използване инструмент за визуализация, OpenSearch Dashboards, за мониторинг и докладване на данни в реално време. Това обучение, ръководено от инструктори, е насочено към разработчици и администратори, които искат да използват OpenSearch за извършване на разпределени търсения и анализи на данни в единна и сигурна система. В края на обучението участниците ще могат да:
  Създайте необходимата среда за развитие, за да започнете изграждането на решения за търсене и анализ с OpenSearch и OpenSearch Dashboards. Разберете трите подхода (снапсът, рестартиране и ролиране) в надстройката от Elasticsearch OSS до ОтвореноSearch. Научете как да индексирате данните, да създавате потоци от данни, да изпълнявате запитвания и да улеснявате трансклюзните операции в OpenSearch. Изследване и използване на плагини, АПИ, клиенти и инструменти за инжектиране (Beats, Logstash, Grafana, и т.н.) да оптимизирате търсенето, като същевременно поддържате кластерите безопасни. Използвайте OpenSearch Dashboards, за да централизирате управлението на данните, визуализацията, записването, мониторинга и поддръжката.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online OpenSearch courses, Weekend OpenSearch courses, Evening OpenSearch training, OpenSearch boot camp, OpenSearch instructor-led, Weekend OpenSearch training, Evening OpenSearch courses, OpenSearch coaching, OpenSearch instructor, OpenSearch trainer, OpenSearch training courses, OpenSearch classes, OpenSearch on-site, OpenSearch private courses, OpenSearch one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions