Grafana Training Courses

Grafana Training Courses

Local instructor-led live Grafana training courses in България.

Oтзиви от потребители

★★★★★
★★★★★

Grafana Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
Grafana е визуализиран и метричен аналитичен комплект. Grafana представя визуално представяне на данни в реално време за анализ на приложения. Grafana най-често се използва за домашна автоматизация, контрол на процесите и др. Целта на курса е да се запознаят с съвременния инструмент за визуализация на данните, използван за мониторинг на системата - Grafana. Курсът е насочен към използване Grafana в време-серия данни среда. Участниците ще получат както оперативни, така и административни умения на ежедневна работа с Grafana и най-популярните източници на данни като Prometheus и Graphite. В допълнение, Loki - модерен, Grafana-интегриран подход за улавяне и изследване на дневници е представен. Курсът се основава на практически семинар, който ще отнеме около 75% от времето на курса. В края на обучението участниците ще могат да:
  Създайте необходимата среда за развитие, за да започнете да създавате визуализации в Grafana. Настройка Grafana за висока наличност. Приспособяване на панелите и панелите с данни. Настройване на обратен прокси за бързи скорости на зареждане.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.
14 hours
Grafana е отворен код визуализация и метричен аналитичен комплект за визуализиране на данни в реално време на приложения аналитични. Graphite е софтуер с отворен код за мониторинг и графика на данните от компютърната система. Заедно с Grafana и Gaphite, потребителите могат бързо да диагностицират системни проблеми и да наблюдават системните резултати. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към уеб разработчици и DevOps инженери, които искат да визуализират и наблюдават данните с Grafana и Graphite. В края на обучението участниците ще могат да:
  Агрегиране и визуализиране на метриките за системи и приложения. Създайте StatsD клиент за събиране на приложни метрики. Създаване на информативни и динамични панели с Grafana. Събиране на информация от задния край на изпълнението.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online Grafana courses, Weekend Grafana courses, Evening Grafana training, Grafana boot camp, Grafana instructor-led, Weekend Grafana training, Evening Grafana courses, Grafana coaching, Grafana instructor, Grafana trainer, Grafana training courses, Grafana classes, Grafana on-site, Grafana private courses, Grafana one on one training

Специални оферти

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions