Scrum.org Training Courses

Scrum.org Training Courses

Scrum.org предоставя обучение с най-високо качество, включително най-модерните обучителни материали и сертифицирани професионални Scrum Trainers™ (PSTs), които го предоставят. Учебната програма и курсовият материал са добре настроени и стандартизирани. Материалите за обучение се създават и поддържат от основателя на Scrum.org и съ-създателя на Scrum Кен Швабер с общността на PST, което помага да се гарантира, че те винаги са в синхрон с това, което се случва в организациите и са в крак с най-новите практики. Предлагат се курсове по целия свят. Преподавателите внасят свой собствен стил и опит в курсовете, но всички обучители използват едни и същи материали по целия свят, така че учениците да учат от едно и също съдържание, независимо къде се преподава курсът и кой го преподава.

Machine Translated

Oтзиви от потребители

★★★★★
★★★★★

Scrum.org Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
21 hours
Сертификацията Professional Scrum Developer™ (PSD) е обозначение, предоставено от Scrum.org, което е насочено към разработчици, които използват Scrum като своя рамка при разработването на висококачествени софтуерни продукти.Това водено от инструктор обучение на живо (онлайн или на място) е насочено към разработчици на експертно ниво, които желаят да демонстрират своите знания и умения при прилагане Scrum към проекти за разработка на софтуер.До края на това обучение участниците ще могат:
  Придобийте солидно разбиране на Scrum рамката, нейните ценности и принципи. Научете как да интегрирате практиките на DevOps с Scrum, за да поддържате непрекъсната интеграция, непрекъсната доставка и автоматизация. Прилагайте Scrum принципи и практики в реални сценарии за разработка на софтуер и казуси. Подгответе се за Professional Scrum Developer™ Certification.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и практика. Практическо внедряване в лабораторна среда на живо.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля свържете се с нас, за да уговорим.
14 hours
Обучителният курс Professional Scrum Product Owner II (PSPO II) е предназначен за опитни собственици на продукти и професионалисти, които се стремят да подобрят своите умения и разбиране на ролята на собственик на продукти в рамките на Scrum.Това водено от инструктор обучение на живо (онлайн или на място) е насочено към собственици на продукти, които желаят да придобият знания за усъвършенствани техники за успешно притежаване на продукти в динамични и предизвикателни среди като Professional Scrum Product Owner II (PSPO II).До края на това обучение участниците ще могат:
  Разберете усъвършенствани стратегии за максимизиране на стойността, предоставена от продукта, и ефективно приоритизиране в сложни ситуации. Приложете усъвършенствани техники за управление на натрупаните задачи, за да гарантирате, че екипът работи върху най-ценните елементи, и си сътрудничете със заинтересованите страни, за да прецизирате и разделите потребителските истории. Ангажирайте се с различни заинтересовани страни, управлявайте техните очаквания и ефективно включете тяхната обратна връзка в процеса на разработване на продукта. Получете представа за мащабиране Scrum, управление на множество продуктови неизпълнени задачи и координиране на усилията в по-големи среди за разработка на продукти.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и практика. Практическо внедряване в лабораторна среда на живо.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля свържете се с нас, за да уговорим.
14 hours
Обучението ви позволява да развиете своите компетенции, да научите напреднали знания, техники, инструменти и практики в областта на провеждането на проекти, базирани на "Scrum рамката" от гледна точка на Scrum магистър - лидер, отговорен за разбирането и прилагането на [ 0] ефективност. Обучението е естествено продължение на пътя на развитие за Scrum Masters.Обучението е посветено на Scrum магистри, които се интересуват от по-нататъшно развитие, прилагане и подобряване на ефективността на Scrum в организацията.Обучението се състои от съдържателна част, семинари, практически примери. Като част от обучението участниците се подготвят за сертифициране - Scrum Master level II чрез пробен изпит и имат възможност да се явят на сертификационен изпит.

Last Updated:

Online Scrum.org courses, Weekend Scrum.org courses, Evening Scrum.org training, Scrum.org boot camp, Scrum.org instructor-led, Weekend Scrum.org training, Evening Scrum.org courses, Scrum.org coaching, Scrum.org instructor, Scrum.org trainer, Scrum.org training courses, Scrum.org classes, Scrum.org on-site, Scrum.org private courses, Scrum.org one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions