Scrum.org Training Courses

Scrum.org Training Courses

Local instructor-led live Scrum.org training courses in България.

Oтзиви от потребители

★★★★★
★★★★★

Scrum.org Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
Професионалният курс на 2 дневно професионал Scrum Мастер II (PSM II) е напреден клас, предназначен за подкрепа Scrum Мастерите в техните професионални развитие. От разлика на професионалния курс Scrum Мастер (PSM), който се фокусира на как да използва Scrum, рамката Scrum и ролята на Scrum Управителя, PSM II е напреден курс, която помага студенти да разбере позициите, които характеризират ефективен Scrum Господар и служителя. Класът се дълбоко в как Scrum Мастерите служят Екипа Scrum, Собственикът на продукта и организацията. Учениците ще научат за областта, критични за успешно растене като успешно Scrum Мастер като как принципите и ценностите на Scrum помощта на руководството Scrum в решенията те вземат и как Scrum Учителят може да помогне да променят околната среда на Scrum Екипи, създаването на условията за недостатъчност за процветяване. Учениците ще проучват също свързани практики и умения, които ще им позволят да имат правилни видове разговори и как да ги прилагат да станат по-добре Scrum Господарите. През цялата класа, твоят PST ще предостави истории, упражнения, техники за употреба (например, “Liberation Struktures”), ресурси и повече.Учениците са предизвикани да мислят в рамката Scrum, основните принципи и ценности и как те помогнат да направят руководители Scrum в решенията, които вземат. Студенти ще изследват също каква практика, инструменти, умения и позиции правят ефективен Scrum Учител.
  Разберете какво Scrum Управителът може да направи за подкрепване на екипи за развитие и собствениците на продукта, за да станат по-эфективни. Разследва как да помогне да промени околната среда, да го направи по-добре за Scrum Екипове да бъдат успешни с по-голяма недостатъчност. Съвети и техники за Scrum Господаря да работи с останалото организация в подкрепа на Scrum техните екипи.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискуссия. Много упражнения и практика. Въвеждане на ръце в околната среда на живна търговия.
Оценки на сертификатВсички участници завършване на професионалното  Scrum Мастер II курс ще получат парола   за да се опита и nbsp; професионално Scrum Мастер II (PSM II) nbsp; оценка. PSM II & nbsp; клас, участници, които се опитат оценка на PSM II в рамките на 14 дни след получаването на своя свободна парола и да не оценяват поне 85% ще бъдат предоставени 2-ти опит без допълнителни разходи. Опции за користиране на користиране
  За да поискате приложително обучение за това курс, моля те, свържете се с нас за да се създадете.

Last Updated:

Online Scrum.org courses, Weekend Scrum.org courses, Evening Scrum.org training, Scrum.org boot camp, Scrum.org instructor-led, Weekend Scrum.org training, Evening Scrum.org courses, Scrum.org coaching, Scrum.org instructor, Scrum.org trainer, Scrum.org training courses, Scrum.org classes, Scrum.org on-site, Scrum.org private courses, Scrum.org one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions