GPU Training Courses

GPU Training Courses

Онлайн или на място, водени от инструктори GPU (Graphics Processing Unit) курсове за обучение на живо демонстрират чрез интерактивна дискусия и практическа практика основите на GPU и как да програмирате GPU. Обучението за GPU се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Oтзиви от потребители

★★★★★
★★★★★

GPU Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
This course covers how to program GPUs for parallel computing. Some of the applications include deep learning, analytics, and engineering applications.
21 hours
This instructor-led, live training course covers how to program GPUs for parallel computing, how to use various platforms, how to work with the CUDA platform and its features, and how to perform various optimization techniques using CUDA. Some of the applications include deep learning, analytics, image processing and engineering applications.
14 hours
Видеоанализът се отнася до технологиите и техниките, използвани за обработка на видео поток. Едно общо приложение ще бъде записването и идентифицирането на живо видео събития чрез откриване на движението, разпознаване на лицето, тълпата и броя на превозните средства и т.н. Това обучение, ръководено от инструктори (онлайн или онлайн) е насочено към разработчици, които искат да изградят хардуерно ускорени модели за откриване на обекти и проследяване, за да анализират поточните видео данни. В края на обучението участниците ще могат да:
  Инсталирайте и конфигурирайте необходимата среда за развитие, софтуер и библиотеки, за да започнете да се развива. Изградете, обучете и внедрете модели за дълбоко обучение, за да анализирате живите видеоклипове. Идентифициране, проследяване, сегментиране и прогнозиране на различни обекти в рамките на видео рамки. Оптимизирайте моделите за откриване и проследяване на обекти. Разработване на приложение за интелигентна видеоаналитика (IVA).
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.
14 hours
CUDA (Compute Unified Device Architecture) е паралелна компютърна платформа и API, създадена от Nvidia. Това обучение, ръководено от инструктори, е насочено към разработчици, които искат да използват CUDA, за да създадат Python приложения, които работят паралелно с NVIDIA GPUs. В края на обучението участниците ще могат да:
  Използвайте компилатора Numba, за да ускорите Python приложения, които работят на NVIDIA GPUs. Създаване, съставяне и стартиране на персонализирани CUDA ядра. Управление на паметта GPU Конвертирайте приложението на базата на CPU в приложението, което се ускорява GPU.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения. Изпълнение на ръката в живо лабораторна среда.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.

Last Updated:

Online GPU courses, Weekend GPU courses, Evening GPU training, GPU boot camp, GPU instructor-led, Weekend GPU training, Evening GPU courses, GPU coaching, GPU instructor, GPU trainer, GPU training courses, GPU classes, GPU on-site, GPU private courses, GPU one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions