Stress Management Training Courses

Stress Management Training Courses

Онлайн или на място, ръководени от инструктор курсове за обучение на живо за управление на стреса демонстрират чрез интерактивна практическа практика основите и напредналите теми за управление на стреса. Обучението за управление на стреса се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Stress Management Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
7 hours
A one day course on Stress Managment and Prevention
7 hours
Това 1-1 обучение на живо (онлайн) е насочено към всеки, който желае да получи повече структура и продуктивност в работата си.До края на това обучение участниците ще могат:
  Вземете повече в живота. Контролирайте времето си. Върнете им фокуса. Планирайте седмицата им ефективно. Знайте как да се справите със стреса.
Формат на курса Това обучение ще бъде много интензивно обучение, при което ще прекроим вашия (работен) ден. В това обучение ще се фокусираме върху ситуацията на участниците, така че всяко обучение ще бъде уникално.По време на обучението ще се научите как да мислите по продуктивен начин, което трябва да доведе до повече мотивация по време на работа.След обучението участникът ще знае как да извлече повече от деня си, как да се съсредоточи повече и най-вече как да се справи със стреса.

Last Updated:

Online Stress Management courses, Weekend Stress Management courses, Evening Stress Management training, Stress Management boot camp, Stress Management instructor-led, Weekend Stress Management training, Evening Stress Management courses, Stress Management coaching, Stress Management instructor, Stress Management trainer, Stress Management training courses, Stress Management classes, Stress Management on-site, Stress Management private courses, Stress Management one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions