Personal Development Training Courses

Personal Development Training Courses

Онлайн или на място, ръководени от инструктор курсове за обучение на живо за личностно развитие демонстрират различни техники и инструменти, които могат да се използват за целите на личностното развитие и усъвършенстване. Обучението за личностно развитие се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. Личното развитие е известно още като самопомощ, самоусъвършенстване или саморазвитие. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Machine Translated

Personal Development Subcategories

Personal Development Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
7 hours
A one day course on Stress Managment and Prevention
7 hours
Това 1-1 обучение на живо (онлайн) е насочено към всеки, който желае да получи повече структура и продуктивност в работата си.До края на това обучение участниците ще могат:
  Вземете повече в живота. Контролирайте времето си. Върнете им фокуса. Планирайте седмицата им ефективно. Знайте как да се справите със стреса.
Формат на курса Това обучение ще бъде много интензивно обучение, при което ще прекроим вашия (работен) ден. В това обучение ще се фокусираме върху ситуацията на участниците, така че всяко обучение ще бъде уникално.По време на обучението ще се научите как да мислите по продуктивен начин, което трябва да доведе до повече мотивация по време на работа.След обучението участникът ще знае как да извлече повече от деня си, как да се съсредоточи повече и най-вече как да се справи със стреса.
14 hours
Mindfulness е мощен инструмент за по-добро справяне с предизвикателствата в живота и подобряване на психичното здраве и общото благосъстояние. Този ръководен от инструктори, жива работилница (онлайн или онлайн) е насочена към хора, които искат да прилагат внимателност за постигане на интензивно лично и професионално развитие и подобрение. В края на обучението участниците ще могат да:
  Разберете принципите на вниманието. Отглеждане на положително психическо здраве. Растете в самосъзнание, самодисциплина, социално съзнание и социална ефективност. Направете мъдри решения в време на стрес или криза. Да живеем по-здравословен и щастлив живот.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и упражнения.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля, свържете се с нас, за да организирате.
14 hours
This instructor-led, live training in България (online or onsite) is aimed at organizational teams who wish to apply mindfulness meditation to achieve personal and professional development and improvement. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the basics of meditation and mindfulness practice.
 • Reduce stress and increase clarity, calm, contentment, and compassion.
 • Focus mind and better connect with others.
 • Cultivate mindful awareness in the present moment.
 • Manage mental and physical pain.
 • Lead a healthier and happier life.

Last Updated:

Online Personal Development courses, Weekend Personal Development courses, Evening Personal Development training, Personal Development boot camp, Personal Development instructor-led, Weekend Personal Development training, Evening Personal Development courses, Personal Development coaching, Personal Development instructor, Personal Development trainer, Personal Development training courses, Personal Development classes, Personal Development on-site, Personal Development private courses, Personal Development one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions