Prompt Engineering Training Courses

Prompt Engineering Training Courses

Онлайн или на място, ръководени от инструктор курсове за обучение на живо за бързо инженерство демонстрират чрез интерактивни практически практики как да използвате авангардни инструменти и техники в бързото инженерство, за да генерирате впечатляващ и реалистичен текст и изображения. Обучението за бързо инженерство се предлага като „онлайн обучение на живо“ или „обучение на живо на място“. Онлайн обучението на живо (известно още като „дистанционно обучение на живо“) се извършва чрез интерактивен отдалечен работен плот . Обучението на живо на място може да се проведе локално в помещенията на клиента в България или в корпоративните центрове за обучение на NobleProg в България. NobleProg -- Вашият местен доставчик на обучение

Oтзиви от потребители

★★★★★
★★★★★

Prompt Engineering Course Outlines

Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
Име на Kурса
Продължителност
Общ преглед
14 hours
Бързото инженерство е жизненоважно умение при генерирането на AI текст и изображения, което позволява създаването на хиперреалистично съдържание.Това водено от инструктор обучение на живо (онлайн или на място) е насочено към практикуващи AI и ентусиасти, които искат да впрегнат силата на подканите, за да генерират впечатляващ и реалистичен текст и изображения.До края на това обучение участниците ще могат:
  Имайте солидно разбиране за бързи инженерни концепции. Напишете точни и ефективни подкани за ChatGPT, Stable Diffusion, DALL-E 2, Leonardo AI и MidJourney. Генерирайте хиперреалистичен текст и изображения, като използвате най-новите инструменти и техники за бързо инженерство. Използвайте задвижвани от изкуствен интелект инструменти за проектиране на подсказки, за да автоматизирате генерирането на подсказки. Прилагайте бърз инженеринг към различни случаи на употреба. Включват бърз инженеринг в собствените си проекти и работни процеси.
Формат на курса
  Интерактивна лекция и дискусия. Много упражнения и практика. Практическо внедряване в лабораторна среда на живо.
Опции за персонализиране на курса
  За да поискате персонализирано обучение за този курс, моля свържете се с нас, за да уговорим.

Last Updated:

Online Prompt Engineering courses, Weekend Prompt Engineering courses, Evening Prompt Engineering training, Prompt Engineering boot camp, Prompt Engineering instructor-led, Weekend Prompt Engineering training, Evening Prompt Engineering courses, Prompt Engineering coaching, Prompt Engineering instructor, Prompt Engineering trainer, Prompt Engineering training courses, Prompt Engineering classes, Prompt Engineering on-site, Prompt Engineering private courses, Prompt Engineering one on one training

Специални оферти

No course discounts for now.

Абонамент за специалните оферти

Ние се отнасяме с Вашите данни поверително и не ги предоставяме на трети страни. Можете да промените настройките си по всяко време или да се отпишете изцяло.

НЯКОИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Bulgaria!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions